vrijdag 7 juni 2013

Mijn 32e lening gaat naar Abdugafor uit Tajikistan

Nadat de achterstallige betalingen van Fabiooltje binnengekomen waren, kon ik (hoera!) weer een nieuwe lening uit gaan zoeken. Ik koos voor deze jongeman, Abdugafor uit Tajikistan.

Abdugafor uit Tajikistan

Abdugafor heeft ervaring als zakenman. Hij handelt al tien jaar in graan en meel. Hij heeft zijn eigen kraampje op de plaatselijke markt en zijn klanten komen regelmatig terug omdat hij alleen producten van hoge kwaliteit verkoopt. Abdugafor is van plan om hard te werken zodat hij zijn familie kan geven wat ze nodig hebben. Hij is getrouwd en voedt drie jonge kinderen op. Op dit moment werkt zijn vrouw niet omdat ze net een pasgeboren zoon hebben.

Abdugafor heeft een lening gekregen van 7500 somoni (ongeveer $1600) om een grote voorraad meel te kunnen kopen en meer werkkapitaal bij de hand te hebben. Hierdoor hoopt hij meer winst te kunnen maken. Hij belooft dat hij de lening op tijd terug zal betalen.

Abdugafor leende dit bedrag via IMON International. Hij zal de lening in 1,5 jaar tijd terugbetalen in ongeveer gelijke delen. Ik wens 'm veel succes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.