zondag 23 juni 2013

Terugbetaaldag juni 2013

Vanaf 17 juni kwamen de terugbetalingen weer binnen op Kiva.


Op schema met hun terugbetalingen: Javier, Leide, Al Sayyed Youssef, Anvar, Cristobal, Darwin, Musu, Satta en Zahida en Jafar. Verrassend genoeg misschien ligt Fabiola nu weer helemaal op schema met de terugbetalingen. Saher en de Emprendedoras Valientes hebben hun eerste terugbetalingen keurig gedaan.
Martin's tweede terugbetaling was precies wat de bedoeling was, maar hij ligt nog wat achter omdat hij de eerste maand te weinig betaalde. Vaak komt dat wel weer een keertje goed, dan halen ze het later weer in of betalen aan het einde dat bedrag nog. We zullen zien. 


Abdugafor begint volgende maand met terugbetalen en de Khakakho groep zal in januari 2014 alles in een keer terugbetalen, als alles goed gaat.

Nadim, Hasan, Fares, Tilman, Nubia, Kamal, Naim, de Luz Y Amor groep, de Mujeres Exitosas groep, de Massabong groep, Turbadrah, de Amanecer Para Triunfar groep, Juana, Angel en de Dukure groep hadden mij al eerder hun lening helemaal terugbetaald. Nelson's lening is gëeindigd met ca. 8 dollar verlies.

Ik ben zeker niet ontevreden over deze maand!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.