dinsdag 18 maart 2014

Mijn 44e lening ging naar Artak

De tweede lening van februari (mogelijk gemaakt doordat ik meer dan $50 aan terugbetalingen had gekregen) ging naar Artak uit Armenië.


Artak woont in de stad Gavar in de regio Gegharkunik in Armenië. Hij is getrouwd en heeft twee dochters en een zoon. Zijn dochters zijn al getrouwd en wonen op zichzelf met hun families. Zijn zoon is nog jong en gaat nog naar school. Artak's vrouw werkt niet, dus Artak is de enige kostwinner in zijn gezin.



Artak werkte in de broodfabriek als een chauffeur, en heeft ook enkele jaren in Rusland gewoond waar hij in de bouw werkte. Nu werkt hij als boer. Hij produceert aardappelen die hij aan de tussenhandel verkoopt, en daarnaast oogst hij hooi van zijn land, wat dan als dierenvoeder gebruikt wordt voor zijn vee. Hij heeft kalfjes en koeien, en ook veel kippen.

Artak vraagt een lening van $2225 om veevoer te kopen voor zijn vee, zodat hij genoeg zal hebben om er de winter mee door te komen.

Artak betaalt deze lening gedurende ongeveer twee jaar tijd terug, elke maand een beetje. Ik hoop dat deze lening hem ten goede komt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.