vrijdag 21 maart 2014

Terugbetalingen maart 2014

De terugbetalingen stroomden rond 17 maart weer binnen.

Op schema liggen: Fabiola, Jafar, Saher, Vladimer, Atheer Group, Rosas Blancas Group, Henry, Sasun, Hakob, Sari, Sasha, Artak en La Industria El Rodeo Group.

Francis ligt voor. Die had pas terug hoeven te betalen vanaf 2015, maar is nu maar vast begonnen. Nu hoeft hij eigenlijk pas weer in 2016 (over twee jaar dus!) wat te betalen...

Darwin ligt sinds oktober achter. Hij doet nog betalingen, maar onregelmatige. Ook deze maand heeft hij weer een betaling gedaan waardoor hij nu 57% terugbetaald heeft van zijn lening. Als hij zo door gaat, dan komt hij er toch wel! Martin heeft in december een terugbetaling gemist en loopt sindsdien een betaling achter. Ook voor hem geldt natuurlijk dat hij gewoon maar door moet gaan en dat het dan wel goed komt. Ik duim.

Voor de Rosas Blancas Group is het trouwens volgende maand alweer de laatste maand. Groepsleningen zijn vaak kortdurend, zes maanden of zo. Deze was voor zeven maanden, dus net ietsjes langer.

Er hebben tot nu toe twintig individuen en zeven groepen hun leningen terugbetaald, een overzicht van hen is hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.