woensdag 25 januari 2012

Update over de expiring loans

Zoals ik een paar dagen geleden vertelde, dreigen er de komende dagen heel wat leningen over de datum te gaan. Als de lening dan nog niet helemaal gefinancierd is, krijgt iedere financierder z'n geld terug en krijgt de MFI niets voor deze lener.

Op dit moment zijn er acht leningen die op 30 januari over de datum dreigen gaan. Twee zullen er zeker nog wel gefinancierd worden, want die hebben nog maar $150 en $300 nodig, maar de andere zes zijn een beetje onzeker aangezien ze nog bedragen van meer dan $800 nodig hebben.

Op 31 januari volgt de grote groep leningen die over de datum dreigen te gaan. Op dit moment zijn het er nog zo'n 180! Er zouden nog vele tienduizenden dollars nodig zijn om al deze leningen helemaal te financieren.

Op 1 februari zijn het er dan zo'n 35. Dat lijkt helemaal niets vergeleken met het aantal leningen van 31 januari, maar ik denk dat ze daar misschien de dupe van kunnen worden. (Iedereen probeert de leningen van 31 januari te redden en er zal weinig aandacht zijn voor die van 1 februari).

De leningen zijn hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.