maandag 28 januari 2013

Terugbetaaldag januari

Op 15 januari werden er weer terugbetalingen gedaan. Ik ben wat laat met er over vertellen, maar hier komt het:

Kamal heeft deze maand zijn laatste terugbetaling gedaan! Zijn lening is nu helemaal afgelost.

Op schema liggen: Turbadrah, de Dukure groep, Juana, Naim, de Amanecer Para Triunfar groep, Javier, Leide en Al Sayyed Youssef. Anvar en Cristobal hebben hun eerste terugbetaling gedaan.

De Luz Y Amor groep heeft ongeveer hetzelfde bedrag betaald als vorige maand. Daarmee is de achterstand nog weer wat groter. Eigenlijk zouden ze deze maand klaar zijn met betalen, maar ze zitten op 59% terugbetaling. Misschien lukt het ze wel om elke maand wat te blijven betalen, in dat geval komen we er nog wel.


Nelson heeft nu vijf maanden niet betaald. Voordat het mis ging, had hij al wel 65% van zijn lening terugbetaald, dus ik loop het risico dat ik ca. 8 dollar kwijt ben aan hem, niet meer.


Angel hoeft pas in juni 2013 terug te betalen; hij lost dan wel het hele bedrag in 1 keer af, als het goed is. Van Fabiola wordt de eerste terugbetaling pas volgende maand verwacht.

Nadim, Hasan, Fares, Tilman, Nubia, de Mujeres Exitosas groep en de Massabong groep hadden mij al eerder hun lening helemaal terugbetaald. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.