zaterdag 21 april 2012

Negende terugbetaaldag: de Mujeres Exitosas Group is klaar!


Hoi allemaal,
Vorige week zondag was het weer Kiva terugbetaaldag.

En de Mujeres Exitositas Group is helemaal klaar met terugbetalen. Dat hebben ze goed gedaan! Ik zie ook op Kiva dat ze recent ook weer een nieuwe lening gepost hebben op Kiva en dat deze alweer van start is gegaan. De oude lening was voor zeven groepsleden en bedroeg $1200, de nieuwe is voor $2025 en is voor negen groepsleden (Roxana is uit de groep gegaan, Carmen Rosa, Mercedes en Patricia Karina zijn nieuwe groepsleden). Jammer dat ik het te laat zie om bij te dragen aan de nieuwe lening, maar ik hoop dat ze hem met evenveel succes kunnen terugbetalen als de vorige.

Nadim heeft deze maand zes cent te weinig betaald en gaat daardoor achterlopen met zijn terugbetalingen volgens de genadeloze en strenge Kiva-computer (hij heeft al 74% terugbetaald). Hasan doet het keurig en ook Fares, Kamal en Turbadrah liggen op schema. Tilman heeft deze maand de dubbele hoeveelheid geld betaalt, en ligt daardoor niet meer een maand achter op zijn schema, maar is op tijd.
De Massabong groep loopt nog steeds een maand achter, maar heeft ook deze maand weer keurig betaalt voor deze maand.

Nelson heeft deze maand nog niet betaald. In principe mag er tot 1 mei een betaling binnenkomen, dus misschien komt deze nog binnen voor deze maand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.